View Single Post
Stary 25-06-2025, 19:48   #9
S2009
ford::amateur

Imię: Michał
Model: S-max mk1
Silnik: 2.0 tdci 140km
Rocznik: 2009
Domyślnie Odp: Błąd B1099 brak postojowej tylko z prawej strony

Okazało się, że u mnie winna była żarówka P21 5W. Po wymianie tej pod kierunkowskazem przez chwilę było dobrze, potem zauważyłem, że jak poruszam przewodami w lewym słoniu to czasami działa czasami nie. Stwierdziłem, że będzie trzeba łączyć przewody jednak najpierw zmieniłem żarówkę od pozycyjnych w klapie i spaloną żarówkę od wstecznego, od tamtej pory wszystko jest dobrze. Postojówki działają, a jak ruszam przewodami nic się nie dzieje, nie działa tylko prawe światło od wstecznego więc będę musiał obejrzeć przewody.

Bump: Okazało się, że u mnie winna była żarówka P21 5W. Po wymianie tej pod kierunkowskazem przez chwilę było dobrze, potem zauważyłem, że jak poruszam przewodami w lewym słoniu to czasami działa czasami nie. Stwierdziłem, że będzie trzeba łączyć przewody jednak najpierw zmieniłem żarówkę od pozycyjnych w klapie i spaloną żarówkę od wstecznego, od tamtej pory wszystko jest dobrze. Postojówki działają, a jak ruszam przewodami nic się nie dzieje, nie działa tylko prawe światło od wstecznego więc będę musiał obejrzeć przewody.
S2009 jest offline   Odpowiedź z Cytatem