Temat: [Edge USA] Przeciwmgielne tył USA
View Single Post
Stary 27-06-2025, 20:05   #135
Luki666666
ford::amateur

Imię: Łukasz
Model: EDGE
Silnik: 2.0
Rocznik: 2024
Domyślnie

Cytat:
Napisał lukaszooo Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Ta... A świstak siedzi i zawija. Wczoraj się zarejestrowałeś i uważasz że ktoś poświęci swój czas aby ułatwić twojemu lenistwu szukania....
Zanim oskarżysz kogoś o lenistwo, to najpierw zastanów się dwa razy co ja napisałem i co chcesz napisać. To że się zarejestrowałem wczoraj, to nie znaczy że wcześniej nie przeszukałem wszystkiego związanego z tematem. Przeszukałem całe fora i bazy danych związanych z tematem więc podaruj sobie takie teksty. Czytaj ze zrozumieniem co napisałem wodzu, bo piszę o nowym aucie a nie starych kotletach wałkowanych od 10 lat. Nie chcesz pomóc nie pomagaj, i zachowaj swoją wiedzę tajemną dla siebie.

NIE CYTUJEMY CAŁYCH POSTÓW W ODPOWIEDZI, A ZWŁASZCZA GDY ZNAJDUJĄ SIĘ BEZPOŚREDNIO NAD TWOIM !!!!!

MOŻNA UŻYĆ JESZCZE FUNKCJI "CYT. SELEKTYWNY" (część tekstu zaznaczonego)

Tak w Polsce też można kupić z licencją na rok za 2000-2500zł , tylko jaki to ma sens do przekodowania 2 sygnałów, których jeszcze nie ma w bazach forscan dla nowych aut,a które się pewnie niedługo pojawią... Jestem właścicielem jednego pojazdu a nie warsztatu.

Ktoś pisał wcześniej że nie działa mu właczanie przeciwmgielnych, zrobiłem i sprawdziłem u siebie na module BCM w wersji LU5T z 2024r. Działa wszystko, w forscan kodowanie uproszczone w module BCM też działa i po okablowaniu jak w starych modelach, włączeniu przeciwmgielnych w BCM wszystko działa.

Ostatnio edytowane przez Speedo ; 30-06-2025 o 14:16
Luki666666 jest offline   Odpowiedź z Cytatem