View Single Post
Stary 08-07-2025, 10:53   #5
benykuleczka1
ford::advanced

Imię: Dominik
Model: kuga 3/mondeo mk5FL A8
Silnik: 2.5 hybryda/2.0 tdci 150@190
Rocznik: 2023/2020
Domyślnie Odp: Ford Kuga 2.5 Duratec FHEV 4x4 ST-LINE X

Cytat:
Napisał Lelon Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Od kiedy Kuga Mk3 jest ciaśniejsza od Focusa 3? W kabinie miejsca jest więcej. Bagażnik jest nieco mniejszy faktycznie. Na pocieszenie tylną kanapę można przesuwać i pochylać powiększając w ten sposób bagażnik
To moje zdanie. Macałem i testowałem oba auta, zatem wiem o czym piszę. Zresztą, długość obu aut podobna, rozstaw osi podobny, jedynie kuga jest nieco szersza. Za to bagażnik zdecydowanie mniejszy w kudze a jeżdżąc w pakiecie z pasażerami z tyłu przesuwane fotele zwiększające bagażnik toGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.. Ja tylko proponuję koledze obejrzeć i przetestować auto, żeby mógł sobie sam zdanie wyrobić. Za to napęd zdecydowanie na plus. Całkiem znośne spalanie, no chyba że to auto na autostrady i szybką jazdę, to 2.5 litra pokaże na co go stać jeśli chodzi o apetyt na paliwo.

Tak jeszcze ot, dużo miejsca i komfort jazdy to jest w mondeo i to bardziej w modelu mk4 niż w mk5 i też wiem o czym piszę bo miałem/mam takie auto.

Ostatnio edytowane przez benykuleczka1 ; 08-07-2025 o 10:56
benykuleczka1 jest offline   Odpowiedź z Cytatem