Jak już bawisz się w aptekarza to sprawdź katalogi obu aut a nie autocentrum
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.. Zresztą różnice są tak niewielkie, że nie ma sensu porównywać
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.. Ja mam swoje zdanie i tyle. Uważam, że Kuga jest ciasna jak na wielkość auta zwłaszcza jak się przy nim stoi, choć najgorzej wypada bagażnik. Taka toyota ravka, bagażnikiem bije kuge na głowę. Gdyby był jakiś sensowny motor do tego auta to raczej kupiłbym foke w kombi. Nie ja kupuję auto a że miałem okazje oba testować tego samego dnia, jeden po drugim, oba stały obok siebie i porównywałem bezpośrednio a nie z pamięci to też proponuje koledze który się zastanawia, żeby obejrzał sobie Kugę. Nie musi być dokładnie to, które chce kupić jeśli nie ma takiej możliwości, dobrze byłoby żeby wersje się zgadzały bo titan a st to jednak inaczej wyglądają zewnętrznie i w środku. To na tyle i kończę swoje wypociny w tym temacie.