NIE CYTUJEMY CAŁYCH POSTÓW W ODPOWIEDZI, A ZWŁASZCZA GDY ZNAJDUJĄ SIĘ BEZPOŚREDNIO NAD TWOIM !!!!!
MOŻNA UŻYĆ JESZCZE FUNKCJI "CYT. SELEKTYWNY" (część tekstu zaznaczonego)
Sam ma ciągoty detektywistyczne(szczególnie ujawniły sie teraz podczas szukania auta) więc rozumiem kolegów, którzy poszperali tu i ówdzie na mój temat
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Zmuszony do pewnego odkrycia się powiemn, że szukam auta już sporo, nie dla siebie. Choć w pewnym względzie również dla siebie.
Zaczynałem od 17-18 tys. teraz po sporym czasie poszukiwań pułap podskoczył do 30 tys..(ale za super pewne auto).
Auto miało być wolnossące.
Szukałem już mazd 3, hyundajów i30, elantra, teraz FF mk3
Powykupowałem sporo raportów z autodna, sporo już kasy na to poszło. i w zasadzie większość aut ..jak nie wszystkie po zdarzeniach... Było sporo wyjazdów, nawet 200km. Raz pojechałem po super hyundaia elantre, która miała być bez wycieków. Okazal sie jednak wyciek płynu chłodzacego spod bloku , nawet diagnosta nie wiedział skąd to leci.
Szukałem mazd 3..ale zardzewiałe. Pewien hyundai i30 120KM miał być taki, że wsiadam i jade, a tu po 200km podróży okazało się, że nie działa klima, wydech ma sporo błędów sond i katalizatora.
Cepik ma od kilku lat ciekawą funkcje, że pokazuje czy autko zagraniczne było uszkodzone, lub też miało szkode całkowitą , a jest tego sporo
Prosiłem pewnego handlarza w swojekj miejscowości o pomoic i sciagniecie mazdy 3 z Niemiec, a on mówi, że sa strasznie zgniłe i zaproponował właśnie ff mk3 np 1,6
Więc poluje na mk3 wolnossącego, najlepiej 105KM..
Ale teraz trafił się interesujący model 125KM (bez slawetnego start-stop, no wiecie, te zażynanie silnika to gdzies człowiek wyczytał i i tak się trzymam) i staram sie go prześwietlić, gdyż stoi ode mnie 200km. A byłem tylko przelotem by go przez 20 min zobaczyć...
Jestem niestety za skrupulatny w swoich poszukiwaniach i to strasznie przeszkadza...a że nie jestem mechanikiem, to przechodze szybki kurs..ale jeste tego za dużo..