Cytat:
|
Czyli interesujesz sie samochodami od 41,25 tys do 45 tys ??
|
Może nie do do złotówki lub procenta, ale pierwsza selekcja jest z zakresie 40 tyś. - 45 tyś.
Są oczywiście odstępstwa i korekty. Bo wszystko zależy od priorytetów. Jak nie przywiązywać wagi do wyposażenia, to jest inaczej, a jakby chcieć konkretny silnik to inaczej. Do niedawna byłem mocno nastawiony na C-maxa z max z ostatnich dwóch lat produkcji, salon PL, silnik Sigma 125 KM, możliwie mały przebieg, wyposażenie było drugoplanowe, choć gdyby było niezłe to nie pogardzę i zapłacę. Samochodów wg tego opisu na portalach sprzedażowych albo nie ma wcale, albo bywają 1 - 3 szt i ze 400 km mam do dojechania.
Antej zwrócił mi uwagę na pewien detal i zasiał ziarno niepewności i ... mam dylemat FF3, czy C-max, nie mniej zasada cenowa pozostaje i to ja mam zdobyć odpowiednia kasę, na auto, które chcę, a nie kupuje auto, na które mi starczy kasy. Jak kasy nie zorganizuje pozostaje albo jakiś kompromis, albo rezygnacja z zakupu
Co do niedomagań, które opisałeś w oglądanym Focusie zajmę stanowisko wieczorkiem jeśli pozwolisz, bo to będzie omówienie kompromisów.