View Single Post
Stary 11-07-2025, 17:26   #32
thesperado
ford::professional

Imię: Jarek
Model: FF2, FF3, Fiesta mk7
Silnik: 1,6 Pb 101 KM, 1,6 Pb 125 KM, 1,25 Pb 82 KM
Rocznik: 2007,2011,2009
Domyślnie Odp: jaki jeszcze bezpieczny poziom płynu chłodzącego?

Cytat:
Napisał Webby Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Czyli interesujesz sie samochodami od 41,25 tys do 45 tys ??
Może nie do do złotówki lub procenta, ale pierwsza selekcja jest z zakresie 40 tyś. - 45 tyś.
Są oczywiście odstępstwa i korekty. Bo wszystko zależy od priorytetów. Jak nie przywiązywać wagi do wyposażenia, to jest inaczej, a jakby chcieć konkretny silnik to inaczej. Do niedawna byłem mocno nastawiony na C-maxa z max z ostatnich dwóch lat produkcji, salon PL, silnik Sigma 125 KM, możliwie mały przebieg, wyposażenie było drugoplanowe, choć gdyby było niezłe to nie pogardzę i zapłacę. Samochodów wg tego opisu na portalach sprzedażowych albo nie ma wcale, albo bywają 1 - 3 szt i ze 400 km mam do dojechania. Antej zwrócił mi uwagę na pewien detal i zasiał ziarno niepewności i ... mam dylemat FF3, czy C-max, nie mniej zasada cenowa pozostaje i to ja mam zdobyć odpowiednia kasę, na auto, które chcę, a nie kupuje auto, na które mi starczy kasy. Jak kasy nie zorganizuje pozostaje albo jakiś kompromis, albo rezygnacja z zakupu
Co do niedomagań, które opisałeś w oglądanym Focusie zajmę stanowisko wieczorkiem jeśli pozwolisz, bo to będzie omówienie kompromisów.
thesperado jest offline   Odpowiedź z Cytatem