Witam. Kupiłem Kugę 1.5 ecoboost 186 KM w marcu. Jestem mega zadowolony. Spalanie wiedziałem, ze będzie większe, ludzie dobrze pisali, jazda miasto-trasa średnia to 10 litrów/100 km. Faktycznie tez pasy z tyłu jak wypadną z prowadnic to stukają. Nieprzemyślane wg mnie mocowanie. ale to raz na 30 jazd się zdarza. Bagażnik taki sobie, trochę tam wejdzie ale bez rewelacji. Na duzy plus komfort jazdy, przyspieszenie, widoczność, wyposażenie, pakiet Winter obowiązkowo. Asystenci działają wszyscy perfekcyjnie, auto samo koryguje tor jazdy, tempomat adaptacyjny robi też dobre wrażenia. Minusem dla mnie jest bardzo sztywne zawieszenie, trochę to się czuje... oraz brak podłokietnika na tylnej kanapie.. tego nie rozumiem. No ale ja tam nie siedzę więc mnie nie przeszkadza
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Mega wygodne dla 4 pasażerów. Miejsca w kabinie dużo. Dodam tez że standardowo montowane wycieraczki są niskiej jakości, polecam zmienić po zakupie albo ponegocjować przy transakcji. Subiektywna moja ocena to 8,5/10. Polecam