View Single Post
Stary 24-07-2025, 11:04   #278
maxxam97
ford::amateur

Model: Focus
Silnik: 1.0 Ecoboost
Rocznik: 2014
Domyślnie Odp: Opinie o Focusie MK3 1.0 Ecoboost - do sporadycznej jazdy

Cytat:
Napisał AdoKrycha007 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
mając komplet zniżek i długoletnie ubezpieczanie auta na siebie w tej samej firmie.
Jak na Rankomat.pl wyklikałem brak zniżek i auto na JDG (za gotówkę, a nie leasing) to wyszło mi to co wklejałem wcześniej czyli -> https://imgur.com/TqU1XwT
Otworzyłeś tego linka?
Owszem, zdaję sobie sprawę, że będzie drogo, ale nawet na tej porównywarce wręcz nie było pięciocyfrowych kwot, o których mówiłeś- no może jedno towarzystwo miało za 11k. Najtańsze OC + AC (mini) kosztowało 1.2k - więc to od razu odrzucam. Inne były po 2-4 tysiące.

Cytat:
Napisał AdoKrycha007 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Nie masz kompletnie pojęcia również o ubezpieczeniach.
Nawet nie chce mi się wchodzić w polemikę i odpowiadać na to, bo jestem już tym zmęczony Twoimi tekstami w moją stronę Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Podrzuć jeszcze, że powinienem kupić jednak auto za 20 tysięcy (bo OC/AC będzie tańsze) tylko po to, żeby za miesiąc, gdy posłucham Twojej rady to bić znowu pianę, że temat jest o niczym Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
maxxam97 jest online   Odpowiedź z Cytatem