Witam
1) Kolega ma w sygnaturze Fiestę 2003 => to Fiesta mk6 PRZED liftem czyli coś takiego
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
2) Mam wrażenie, że kolega wstawił zdjęcia lamp symetrycznych, a w Fieście - tylne lampy są nie symetryczne => w tym znaczeniu,
że po lewej stronie mamy przeciwmgielne, a po prawej stronie w tym samym miejscu mamy światła cofania
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
nr 1 = pozycyjne + STOP
nr2 = kierunkowskaz
nr 3 = tylne przeciwmgielne
nr 4 = cofania
Cytat:
|
[...] I ostatnie, gdzie z tyłu świeci się światło postojowe, bo ja u siebie nic takiego nie widziałem ? Dołączam zdjęcie
|
Światła postojowe, to światła włączające się po jeden stronie pojazdu (albo tylko po lewej albo tylko po prawej
Jeśli auto ma funkcję świateł postojowych, to do tego są używane światła pozycyjne, tylko że świecą po jednej stronie pojazdu
Fiesta mk6 - o ile mi wiadomo - NIE ma funkcji świateł postojowych => sugeruję sprawdzić w instrukcji obsługi
3) To, że w tylnych lampach są duże, nie wykorzystane obszary które nie świecą, to nie ma w tym nic dziwnego => taka moda
4)
Fiesta mk6 - polska instrukcja obsługi PDF
https://fiesta-mk6.pl/in/Fiesta-mk6-2004.pdf
pozdrawiam
Arturek