View Single Post
Stary 29-07-2025, 17:24   #60
maxxam97
ford::amateur

Model: Focus
Silnik: 1.0 Ecoboost
Rocznik: 2014
Domyślnie Odp: Auto dla mamy [40 tys]. cyt. "wyższe i nie takie długie" ;)

Cytat:
Opel Mokka Cosmo 1.4 Turbo 140 KM
Rok produkcji 2021
Kraj pochodzenia Polska
Data pierwszej rejestracji 29.04.2015
Tutaj widzę, że zakrzywiają czasoprzestrzeń bo auto najpierw było zarejestrowane, a potem dopiero je wyprodukowali Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Cytat:
Napisał menen2 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
masz akurat lampy, zderzak, malowanie, robociznę w nowym samochodzie w ASO. Może do tego maska i błotnik
Kupując raport liczyłem, że zobaczę jakieś zdjęcia czy coś takiego, żeby zobaczyć jak to wyglądało i jak mocno było walnięte. Niestety, dostałem jedynie spory rozstrzał między 22 a 44k...

Stąd właśnie pytałem wcześniej czy jest sens po niego jechać bo jak jeszcze na raport za 50PLN sobie mogę pozwolić tak 700 PLN płacić, żeby okazało się, że cały przód był ściągany i wszystkie poduszki wystrzeliły, plus cały dzień zmarnowany po to, żeby obejrzeć bite auto to jednak już trochę boli. Dodatkowo, znając życie ten facet od ekspertyzy też by stwierdził, że był trochę bity i dla spokoju (i żebym kupił inne auto) dałby werdykt, że nie warto kupować.

Cytat:
Napisał menen2 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Co do samochodów innych marek-większość z nas za dużo tu nie pomoże.
Zdaję sobie sprawę, natomiast może akurat tak się złoży, że ktoś coś podpowie - a z racji, że na forum widzę, że jest dużo osób i na bieżąco odpowiada to postanowiłem tutaj podpytać, a nie pisać na 8 różnych, wymarłych forach z innych marek Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Opel Mokka też w porządku gabarytami, chociaż bazując na autocentrum czy wyborkierowców to nie cieszą się one zbyt dobrą opinią.
Stonic na tym tle wygląda trochę lepiej. No nic, popatrzę jeszcze za nimi i będę wrzucał. Stonic, Captur, Mokka.

Ewentualnie mamie na zdjęciach spodobał się jeszcze C4 Cactus, ale ten to widzę, że prawie 20cm niższy i prześwit o 5cm niżej więc go odradzałem.
maxxam97 jest offline   Odpowiedź z Cytatem