View Single Post
Stary 31-07-2025, 23:32   #73
kopson
ford::advanced

Imię: Tomasz
Model: Focus Mk3, Skoda Karoq, Opel Astra V
Silnik: 1.6 EB 150>182KM, 1.5 TSI 150KM, 1.4T 150KM
Rocznik: 2014,2022,2019
Domyślnie Odp: Auto dla mamy [40 tys]. cyt. "wyższe i nie takie długie" ;)

Cytat:
Napisał maxxam97 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Trochę zwątpiłem w sensowność tego mojego szukania samochodu dla mamy skoro nawet jak coś znajdę to jest na nie (bo zawsze coś nie odpowiada), a narosła frustracja, ze straciłem tyle dni tylko po to, żeby i tak znaleźli coś swojego..
my tu swoje, a oni pewnie kupią coś, czego zupełnie się nie spodziewamy Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. i w końcu w nas też narośnie frustracja Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

a tak na serio, próbowałeś (albo rodzice próbowali) porównać tę Kijankę do czegoś innego, podobnego ale z mniejszym nalotem? osobiście ten wysoki przebieg też by mnie zniechęcał do zakupu, nawet jeśli auto na bieżąco serwisowane. A dlaczego? Bo ja widzę to tak: jeśli kupię młody samochód, który ma nalatane ponad 200k km i pojeżdżę nim kilka następnych lat, to kto później kupi ten samochód ode mnie jak będzie miał na "budziku" ponad 300k km? I za jaką kasę? to moja subiektywna opinia. Może ktoś inny powie, że nie ma sensu przejmować się autem i przebiegiem za parę lat ...
kopson jest offline   Odpowiedź z Cytatem