Temat: [Mondeo 2007-2014] Demontaż schowka na okulary
View Single Post
Stary 04-08-2025, 19:21   #23
elo_zielo
ford::amateur

Imię: Darek
Model: Focus mk2 fl
Silnik: 1,6 benz 100km
Rocznik: 2010
Domyślnie Odp: Demontaż schowka na okulary

Cytat:
Napisał artur1970 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
@dizel1982 Mam pod ręką - to pomogę Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

W obudowie masz 4 wypusty na których zatrzaskuje się schowek
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

krawędź bliżej szyby jest założona na takie zaczepy
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

takie są po bokach

te są umieszczone przed mikrofonem

hej, odświeżę ciut ten wątek, choć prawie nie na temat - ale pozwoliłem sobie użyć zdjęcia kolegi schowka na okulary.
Czy ten przeźroczysty plastik (trzecia fotka od kolegi) ma żarówki i świeci? w jakiej sytuacji? bo mam poza tymi lampkami (o ile są to lampki do tzw. czytania) jeszcze ledowe dwie centralne i centralne dla tylnego rzędu siedzeń.

Wersja poliftowa mondeo mk3-4 z 2014 roku w kombi.
elo_zielo jest offline   Odpowiedź z Cytatem