Odp: Kierunkowskazy 3x i wskazania na desce.
Cytat:
Powitać Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Jako szczęśliwy (mam nadzieję) posiadacz i użytkownik fusiona od wczoraj...
|
Cytat:
Pół roku codziennego przeczesywania internetów, pięć egzemplarzy oglądanych na żywo (ten był szósty), pięćdziesiąt odrzuconych po weryfikacji fotek (chociaż i z oglądanych żaden na fotkach nie prezentował się źle, ale były zlepkiem "tylków: tylko to wymienić, tylko to naprawić, tylko to uzupełnić, tylko to, tylko tamto... a w opisie - stan perfekcyjny, ideał - w realu tzw. igła pięciometrowa, czyli z pięciu metrów prezentuje się OK), ale gdyby czekać na tego spełniającego wszystkie założenia, to... ludzie tak długo nie żyją Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
Wiem że offtop ale ciekawość mnie zżera Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Czy ten samochód był kupiony w CAROUTLET Dynamica w Myślenicach Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.