Mały Update. Mam nadzieję, że będzie to też rozwiązaniem problemu.
Lałem wodę zaczynając od najniższego poziomu błotnika i na tym etapie już udało się mi stwierdzić, że woda pojawia się w bagażniku.
Tu lałem
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
i woda zaczęła się pojawiać w tylnym pasie jak pokazałem w pierwszym poście
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Najłatwiej byłoby zdjąć zderzak i sprawdzić gdzie woda się przedostaje. Ale nie mam takich mozliwości
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Od dołu dostęp jedynie by wsunąć rękę ale zobaczyć się nic nie da. Użyłem endoskopu i namierzyłem takie badziewie.
Znajduje się to na tej wysokości obok wkrętu mocowania zderzaka
Na macanego, od spodu, dotarłem palcami do tego badziewia i od razu zostało mi w ręce. Trzymało się na słowo honoru. Pod spodem pokazała się gustowna dziurka.
Z niemalże cyrkowymi ruchami udało się mi nakleić w tym miejscu taśmę 3M. Jutro jak wyschnie belka kolejny test lania wody. Mam nadzieję że będzie OK.
EDIT:
Problem rozwiązany. Po teście "lania wody" - brak przecieku.