View Single Post
Stary 02-09-2025, 20:01   #3
Tomigut
ford::amateur

Imię: Tomek
Model: Escape
Silnik: 1.999
Rocznik: 2016
Domyślnie Odp: Ford Escape 2016 2.0 Ecoboost z USA konwersja na EU

Hej, powiedzmy że mam kolege który kilka razy sprowadzał autko, na pierwszy rzut oka na zdjeciach szkody nie były aż tak widoczne Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Nie żebym nie szukał warsztatów itd, mam już kilka ofert, ale myślałem że może ktoś podpowie gdzie robił, na co uważać itd Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Jeżeli trzeba mogę podesłać szczegóły, ale szkoda od ubezpieczyciela była jako średnia, lecz ze szkodą calkowita, w stanach to dosyc popularne, no ale jak juz powiedziałem A to już muszę powiedzieć B Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Wiem że popełniłem błąd, w przyszłym tygodniu zdecyduję, jak tylko zaprzyjaźniony mechanik poinformuje mnie i dokładniejszym stanie samochodu Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Tomigut jest offline   Odpowiedź z Cytatem