Witam, u mnie woda kapie bezpośrednio przy parowniku u góry. Na dole jest sucho (Jednak dla pewności przedmuchałem i przepłukałem odpływ skroplin poniżej kolanka, dodatkowo trytytką przeczyściłem powyżej kolanka (tutaj bałem się dmuchac żeby czegoś nie uszkodzić)).
Dodatkowo moja klima działa dość nieregularnie, fachowiec testował i wszystko niby jest w porządku ok 6-8 stopni na wyjściu na zamkniętym obiegu, natomiast większość czasu podczas jazdy mam 12-15 stopni pomimo ustawienia na low. Dodatkowo czasami z prawego nawiewu leci wyraźnie cieplejsze powietrze niż z lewego. Ostatnio grzało tylko na nogi pasażera (z reszty nadmuchów chłodziło) przez jakis czas a później samo zaskoczyło i znów zaczęło dmuchać zimnym.
Czy miał ktos podobny problem i jak pozbył się tej nieszczelności? Styuacja jest o tyle nieciekawa że woda kapie na przewody i moduły elektryczne.
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.