Cytat:
|
A tak przekornie, to czego zapomnieliście zamówić albo z czego byście teraz zrezygnowali?
Ja niestety zapomniałem zapytać o metalizowaną szybę (tak się podjarałem SoundScreen, że mi zupełnie wyleciało z głowy iR. Miałem w C-Maxie i teraz mi tego brakuje. Podobno jest dostępna taka szyba i podobno różnica z czy bez nie jest jakaś zawrotnie duża. Można też przykleić folię od wewnątrz, która rzekomo potrafi nawet lepiej działać, ale folia to nie szkło, z tym się trzeba delikatniej obchodzić.
Czasami żałuję, że nie wziąłem pakietu technology, te Full Dynamic LED robią robotę, ale statyczne z Auto długimi też są spoko. HUD mnie jakoś nie powalił na kolana.
Przegapiłem też w katalogu elektryczną blokadę otwarcia drzwi tylnych, jest dostępna tylko nie wiem czy akurat w STLX.
No i wpienia mnie teraz brak aktywnej tylnej klamki KeyFree. Podobno to przez pandemię i kryzys półprzewodnikowy, tak samo jak brak temperatury na pokrętłach klimy.
Wysłane z mojego V2309 przy użyciu Tapatalka
|
Na przyciskach klimy jak dotkniesz to pojawia się suwak że wskazaniem temp do 0,5C z możliwością precyzyjnego ustawienia temp. To na plus
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Mnie nie brakuje niczego. Był to świadomy zakup, gdzie przypomnę, jeździłem prawie 3 lata przedliftem. Zastanawiałem się nad 4x4 ale uznałem, że jest zbędne a koszty dodatkowe nie są już potrzebne.
Edit
A jak jakość położonego lakieru? U mnie fale Dunaju na całości, baranek jakby jakiś. Nie ma czystego refleksu otoczenia tylko całość pod właśnie jakby barankiem. Znajomi pytają się, czy z lawety nie spadł
Chyba podjadę do ASO u siebie na weryfikację.