Dzięki za rady! Zanotowane! No właśnie przy tym budżecie to celowałbym raczej w coś ze stosunkowo niewielkim nalotem, do tych 100-120 tysięcy (przebiegu oczywiście, a nie PLN)
Osobiście uważam, że Active wygląda fajnie - trochę przypomina mi Fiata Tipo Cross, którego chętnie bym wziął gdyby nie fakt jedynego silnika 1.0 T3 o mocy 100KM.
Na pewno chciałbym pełne światła LED i najlepiej jakieś doświetlanie zakrętów itd. Jak wspominałem - często będę jeździł w "nieznane" stąd jednak takie systemy naprawdę się przydają.
Co do tamtych paneli multimedialnych - wygląda jakby miały już połączenie z udostępnianiem ekranu więc też jest okay. Podsumowując - Focus MK4 (najlepiej w wersji Active) lub Kia Ceed. Astra raczej odpada. Ewentualnie i30 i Skoda Scala. Octavia jest ładna ale IV gen, która najprawdopodobniej przekracza mój budżet
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
https://www.youtube.com/watch?v=uOAO5Gz9ulM
Jakby coś Wam wpadło jeszcze do głowy co mogłoby się wplasowywać w moje oczekiwania to dawajcie znać. Jak będę kupował samochód (ok. miesiąc) to podrzucę Wam linki z prośbą o ocenę. Dzięki!