Temat: [Focus 2018- ] Niskie napięcie akumulatora
View Single Post
Stary 15-10-2025, 16:39   #71
bolojang
ford::average

Model: Ford Focus Kombi Mk4 Titanium X
Silnik: 1.0 EcoBoost 125KM MHev
Rocznik: 2024
Domyślnie Odp: Niskie napięcie akumulatora

Wcześniej miałem MK3,5 1.5 TDCI i takich problemów z biegami nie miałem, dodam, że w tym aucie wcześniej takich objawów nie było, z czasem to się zrobiło. Kombinowałem z tymi objawami i może jestem w błędzie ale taki objaw jak bym nie do końca wcisnął pedał pomimo, że jest wciśnięty w podłogę i tak się dzieje losowo, raz są te takie delikatne chrupanie wyczuwalne jak zmieniam bieg a innym razem wszystko dobrze. Sorki bo nawet nie za bardzo wiem jak to opisać. A teraz o BMS-ie, wyraźnie mi powiedzieli, że czekają na nowy moduł, który ma nowe oprogramowanie i to trwa tak długo ze względu na globalny problem. A i dodali, że jeszcze może to potrwać ok 2 tygodni, pomijając wszystko to moim zdaniem trwa za długo, prawdopodobnie nie śpieszą się dlatego, że dali mi samochód zastępczy i ja też nie robię dymu.Proszę o ewentualną informację czy jest w okolicach Jastrzębia, Rybnika, Raciborza jakiś dobry rzeczoznawca sądowy aby się do niego zwrócić w sprawie tych nieprawidłowości z biegami. A ten City Car to sprawdzony salon?
bolojang jest offline   Odpowiedź z Cytatem