View Single Post
Stary 16-10-2025, 14:05   #3
Ewciewci
ford::amateur

Imię: Ewa
Model: Ford focus c-max
Silnik: 1.6
Rocznik: 2007
Domyślnie Odp: Nie działa radio z androidem, problem ze złączką ISO

NIE CYTUJEMY CAŁYCH POSTÓW W ODPOWIEDZI, A ZWŁASZCZA GDY ZNAJDUJĄ SIĘ BEZPOŚREDNIO NAD TWOIM !!!!!
MOŻNA EWENTUALNIE UŻYĆ FUNKCJI "CYT. SELEKT." (cytowanie części tekstu zaznaczonego)

Może byc brak wiedzy, bo nie jestesmy elektrykami, dlatego prosze o pomoc xd sprawdzaliśmy czy prad idzie z auta do tej przejsciowki i czy wychodzi z przejściówki i to działa, ale w momencie podpiecia przejściówki do radia radio się nie włącza. Ze sklepu gdzie odesłalismy radio do sprawdzenia odpisali mi tak:

"Zostało sprawdzone zgłoszenie reklamacyjne, na podstawie formularza. Radio zostało przetestowane, wszystkie funkcje działają prawidłowo. Radio uruchamia się bez problemu za każdym razem. Serwis nie zauważył problemu z brakiem zapłonu po podaniu zasilania opisanego w formularzu reklamacyjnym. Poniżej przedstawiam film z podłączenia radia, na którym widać prawidłowe działanie zgodne ze specyfikacją urządzenia. Wykonane również zostały testy obciążeniowe trwające kilka godzin, pozytywny wynik w załączniku. Prosimy o weryfikację instalacji w Pani samochodzie. Pani kostka zasilająca również została sprawdzona przez naszych serwisantów. W załączniku przesyłam zdjęcia potwierdzające poprawne działanie na Pani złączu. Prosimy zweryfikować napięcia w kostce instalacji samochodu. W instalacji auta są dwa plusy czy tylko jeden?"

Wiadomo, że myśleliśmy, że zamówimy radio, podepniemy je i będzie działać jak w 99% przypadków, ale tak sie nie stało ostatecznie mój ojciec, który jest elektrykiem nam tam popatrzy, ale to dopiero za 2 tygodnie, wiec przyszłam szukać pomocy tutaj, bo może sami coś możemy ogarnąć.

Ostatnio edytowane przez SRS ; 16-10-2025 o 19:04
Ewciewci jest offline   Odpowiedź z Cytatem