Cytat:
To gdzie chcesz szukać wiarygodniejszych informacji niż na dedykowanym forum? Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Zejdź chłopie na ziemię i posłuchaj tych co tutaj trąbia w koło co jest ok a co złe.
|
Ale ja właśnie miałem na myśli, że chce posłuchać Was - kolegów z dedykowanego forum.
Po prostu liczyłem na rozwinięcie Waszej opinii.
Inaczej zrezygnować z zakupu po usłyszeniu, konkretniejszych argumentów np. że sporo tu przypadków, że silnik nie wytrzymał nawet 100tys, a remont to kwota x, niż po zdaniu "odpuść".
Cena mondeo uwzględnia złą renomę tych silników,
stąd pomyślałem, że uwzględniając remont który może się wydarzyć, to dopiero w takim najgorszym scenariuszu zaczynamy dochodzić do cen innych aut.
Myślę, że mnie wystarczająco zniechęciliscie do tego auta, ale już z ciekawości, jakiego rzędu kwoty trzeba liczyć na taki remont? 5, 10, 20 tys.?
Diesle niestety odpadają, głównie eksploatacja miejska, perspektywy stref czystego transportu, itp.
Jeśli chodzi o focusa MK4, to tylko polift wchodzi w grę, a tam tylko 1.0. Sprawia on problemy czy jest ok?