Temat: [Mondeo 2014- ] Modyfikacja fabrycznego audio
View Single Post
Stary 21-10-2025, 09:41   #981
Marioczewa
ford::beginner

Imię: Mariusz
Model: Mondeo mk5
Silnik: 2,0 Ecoboost
Rocznik: 2015
Domyślnie Odp: Modyfikacja fabrycznego audio

Alecki wstyd się przyznać ale mam ubogą wersje wyposażoną tylko w 2 pedałyGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Bump:
Cytat:
Napisał sabaciontko Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Daj znać jeśli kupisz czy ten sub ładnie się zmieści w koło dojazdowe.
Mam normalnej wielkości koło więc nie będzie problemu. Dam znać, oczywiście.

Bump: Pomyłeczka mam dojazdówkę, ale dziś jak czas pozwoli jadę przymierzyć suba do bagażnika.
Byłem przymierzyłem zakupiłem. Wystaje z 2 cm ponad poziom wykładziny. Oczywiście nie ma problemu bo podkleję taką gruba filcową wykladzinę aby to zniwelować. Jak tylko pogoda pozwoli biorę się za montaż.
Pogoda pozwoliła połowicznie, mam pociągniety kabel masy od uchwytu do przypinania bagażu oraz wylutowałem przewody z głośnika subwoofera i użyłem ich do podłącznia wiązki dołączonej do nowego suba (zawsze można wrócić do poprzedniej konfiguracji). Poległem jedynie na pociągnięciu plusa z akumulatora. I pogoda nie pozwoliła i warunki i nie wiedziałem gdzie tak na prawdę wchodzi wiązka przez gródź. Można powiedzieć, że w tym miejscu poległem i zlecę montaż elektrykowi. W zasadzie tylko przejście przez gródź. Resztę już sam ogarnę. Chyba, że może mi ktoś palcem na zdjęciu pokazać o tutaj to może i dam radę.

Ostatnio edytowane przez Marioczewa ; 27-10-2025 o 09:48
Marioczewa jest offline   Odpowiedź z Cytatem