View Single Post
Stary 01-11-2025, 11:07   #3589
adachor[PL]
ford::beginner

Model: Ranger Wildtrak, Kuga MK 3.5 ST-Line X
Silnik: 2.0 Biturbo, 2.5 FHEV
Rocznik: 2021, 2025
Domyślnie Odp: Odbiór auta i spostrzeżenia eksploatacyjne

Cytat:
Napisał wrzoch Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Dzisiaj znowu kolejna sesja z ForScan i wreszcie znalazłem.

Nie wiem jak u Was, ale u mnie na alcantarze AGR ogrzewanie foteli na I "biegu" to była jakaś masakra, że o III nie wspomnę. Kierownicę włączałem na chwilę, bo mi się zaczynały ręce pocić.

No i w końcu dokopałem się do możliwości przestawienia.
Miałem odpowiednio 35, 44, 54 i kierownicę 35

Zmieniłem na 30, 35, 40 na I teraz można spokojnie jechać dłużej i jest przyjemne ciepełko, resztę zostawiłem na większe mrozy, ale chyba zejdę niżej, potestuję.

Moduł chyba HVAC. Polecam.

Co ciekawe subwoofer miałem Not Used (ACM) wydawało mi się jak otwierałem bagażnik że on nic nie gra, że cały bas idzie mi z przodu, głównie z centralnego głośnika. Przestawiony na External i wydaje mi się, że jest lepiej. Nie jakoś spektakularnie, ale teraz w bagażniku już mi coś gra.

Bump: Dzisiaj znowu kolejna sesja z ForScan i wreszcie znalazłem.

Nie wiem jak u Was, ale u mnie na alcantarze AGR ogrzewanie foteli na I "biegu" to była jakaś masakra, że o III nie wspomnę. Kierownicę włączałem na chwilę, bo mi się zaczynały ręce pocić.

No i w końcu dokopałem się do możliwości przestawienia.
Miałem odpowiednio 35, 44, 54 i kierownicę 35

Zmieniłem na 30, 35, 40 na I teraz można spokojnie jechać dłużej i jest przyjemne ciepełko, resztę zostawiłem na większe mrozy, ale chyba zejdę niżej, potestuję.

Moduł chyba HVAC. Polecam.

Co ciekawe subwoofer miałem Not Used (ACM) wydawało mi się jak otwierałem bagażnik że on nic nie gra, że cały bas idzie mi z przodu, głównie z centralnego głośnika. Przestawiony na External i wydaje mi się, że jest lepiej. Nie jakoś spektakularnie, ale teraz w bagażniku już mi coś gra.
Jakim cudem masz dostęp do ACM bez AsBuilt w trybie tekstowym? Nie masz „B&O”? Ja mam ACM zakodowane tylko AsBuilt.
adachor[PL] jest offline   Odpowiedź z Cytatem