View Single Post
Stary 06-11-2025, 09:53   #28
maxxam97
ford::amateur

Model: Focus
Silnik: 1.0 Ecoboost
Rocznik: 2014
Domyślnie Odp: Auto za 50-60 tys. - Focus MK4 1.0EB czy coś innego

Niby to stosunkowo młode auto więc raczej nic nie powinno tam się stać po takim przebiegu... ale jednak jak pisałem, 80 tysięcy za samochód i nawet się nim nie przejechać to mocno boli. Plus, wiem, że "każdy orze jak może" i każdemu zależy na szybkiej sprzedaży (a w szczególności w takim AAAauto gdzie tych samochodów było naprawdę dużo), ale ciągle tylko słyszałem, że "jak wezmę go jeszcze dzisiaj to będą lepsze warunki" bo "dzisiaj widzicie to auto na świeżo" bla bla bla - przyznaję, że to była chyba jedno z głupszych uzasadnień Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Co do tablic rejestracyjnych - tam kwestia wyglądała tak, że miałbym podpisać umowę, wpłacić 2 tysiące bezzwrotnej zaliczki i że wtedy auto by u nich czekało na tablice bo nie mogą mi takiego wydać bez tablic (czyli podobno tydzień bądź dwa). Jak mówiłem, średnio mnie takie rozwiązanie satysfakcjonuje więc zadzwonię dzisiaj do nich i powiem, że jak auto będzie miało tablice to możemy wrócić do tematu, a w międzyczasie poszukam czegoś innego.

Dzięki za odpowiedzi i rady. Desperatem nie jestem, ale jednocześnie w listopadzie chciałbym już ten samochód kupić.
maxxam97 jest offline   Odpowiedź z Cytatem