W sumie - zadałem zwykłe pytanie, oczekiwałem zwykłej odpowiedzi, bez ironii, o co apelowałem w pierwszym poście. Pytałem bo jakimś cudem AAAauto ma opinię 4.0 na 2100 opinii więc chyba jednak ktoś jest zadowolony z ich usług
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Restauracja z takimi ocenami (na podstawie tak dużej ilości ocen) uchodziłaby co najmniej za "dobrą" i jestem przekonany, że jesteś podobnego zdania.
Tak czy tak, liczyłem na jakieś merytoryczne odpowiedzi pokroju:
"Tak, nikt z nas tutaj nie miał dobrych wspomnień z AAAauto"
czy
"Moich dwóch znajomych kupiło i każdy zawiedziony"
czy
"Mój znajomy kupił i w sumie sobie chwali. Wszystko zależy jaki egzemplarz kupisz".
Także sorki, ale ten Twój komentarz powyżej jest kompletnie niepotrzebny - ironiczny i jak to sami nazwaliście w innym wątku "bijący pianę". Plus pisanie, że nie warto rozpatrywać w ogóle AAAAuto (w którym jest tak duża rotacja aut) pomimo tego, że może słusznie to jednak zakrawa o paranoję gdy nie pokryję się tego żadnymi argumentami. Na placu było pewnie z 300 samochodów, ale jak rozumiem żaden z nich nie był wart uwagi? To skąd oni te auta biorą? Ze szrotu, które miały iść na kasację czy od powodzian?
Znajomy na pewno "swojego" nie oszuka - czyli nawet jeżeli to dobry znajomy to jest to nie ważne bo na pewno jest oszustem, ale jakby było od rodziny to już wtedy na 100% wszystko idealnie i brać z pocałowaniem ręki, tak? (bo gdzieś kojarzę, że wychwalane były auta od rodziny).
US już pisze list z gratulacjami i życzy owocnego odliczania VATu - nie wiem co to miało na celu. Precyzując, mówimy o 50% VATu, który jak najbardziej mam prawo
"owocnie" odliczyć stąd nie wiem po co ta ironia
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Jeżeli nie kupowałeś auta na firmę tylko osobę prywatną - no cóż, Twój wybór. Ja tam wolę mieć te około 7 tysięcy więcej w kieszeni niż mniej.
Także cytując niektórych forumowiczów tutaj, nie bij piany proszę
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Trzymajmy się tematu i darujmy sobie złośliwości, a każdemu będzie się lepiej żyło. Z góry dzięki!