View Single Post
Stary 06-11-2025, 15:26   #35
maxxam97
ford::amateur

Model: Focus
Silnik: 1.0 Ecoboost
Rocznik: 2014
Domyślnie Odp: Auto za 50-60 tys. - Focus MK4 1.0EB czy coś innego

No i taką odpowiedź doceniam. Klasa!

To, że auta są tam picowane to zdaję sobie sprawę. Z resztą, kto nie chciałby kupić ładnie wyczyszczonego autka, które "pachnie świeżością"? Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Chciałem do końca miesiąca kupić auto, żeby wrzucić w koszty kwestię serwisów początkowych, OC/AC. Wiesz, chciałem kupić auto stosunkowo szybko, żeby znowu tego nie ciągnąć przez kolejne 25 stron wątku. Temat auta jest u mnie na tapecie od niespełna roku kiedy to rozglądałem się za Focusem MK2.5, potem jeździłem Focusem MK4.5 z wypożyczalni itd.
Więc to już kwestia tego, że zmęczony jestem tym tematem (i spodziewam się, że Wy również) i człowiek chciałby stosunkowo szybko kupić auto, żeby mieć to już za sobą.

MK4 1.5 - o jaki rozrząd pytać, a jakiego unikać? Jakieś numery czy coś takiego? Czy po prostu wystarczy szukać MK4 z 2020 i młodszych?

Na bieżąco przeglądam rynek. Jak wspominałem, tamtego czerwonego z AAAAAAAAAuto bez jazdy testowej nie kupuję więc mam czas na rozglądanie się za innymi.
maxxam97 jest offline   Odpowiedź z Cytatem