Smutne jest to, że nadal tak uparcie próbujesz mi ubliżyć na forum o samochodach po tym jak zapytałem o wytrzymałość silnika i wysnuwasz jakieś tam swoje teorie na temat mężczyzn.
Gwoli ścisłości, nie szukam różnicy między 100, a 200kkm tylko między 120 i 180 - a już nie jest takie śmieszne/absurdalne, prawda? Taką nagiętą informację trochę łatwiej ośmieszyć / obalić. Klasyczna manipulacja "strawman argument".
Natomiast masz rację, pytanie o to jaki realnie przebieg można zrobić takim Focusem (czyli do jakiego przebiegu go rozpatrywać) jest zupełnie lamerskie i jest to "elementarna podstawa" (to akurat pleonazm w Twoim wykonaniu
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. ). W związku z tym, mając z tyłu głowy samochody, którymi do tej pory jeździłem to głęboko wierzę i biorę Cię na świadka, że ten Focus MK4 1.0EB przejedzie te 350-500kkm skoro mam bazować na swoim doświadczeniu, a nie na opinii innych osób
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Dzięki wielkie za pomoc!