Witam forumowiczów, jestem tu świeży i pierwszy raz w życiu zainteresowałem się fordem na rzecz kupna dla mojej dziewczyny.
Interesuje mnie konkretny egzemplarz mianowicie tak jak w tytule Fiesta mk7 z 2009 r. 1.2 benzyna 82KM.
https://www.otomoto.pl/osobowe/ofert...-ID6HKuVZ.html
VIN: WF0GXXGAJG9Y17808
Na początek sprawdziłem nr VIN w carvertical, jest czysty. Wszystko wygląda bardzo ładnie (szczeliny wyglądają dobrze), dobre wyposażenie (jeden z niewielu egzemplarzy w kwocie do 14 tysięcy, który ma czujniki z tyłu i lampy ksenonowe) Oczywiście czeka mnie jeszcze wizyta, pomiar czujnikiem lakieru itd, ale zaniepokoiła mnie jedna rzecz i gdyby nie ona to nie byłoby tego tematu. Na zdjęciach tylnych błotników widnieją takie czarne nakładki (paski?) Nigdzie indziej w innych ogłoszeniach tego nie widziałem. Czy to nie są aby zaślepki kamuflujące purchle rdzy? Ktoś z was się z tym spotkał? Możecie oczywiście dać znać co sądzicie o samym ogłoszeniu + jeżeli ktoś z was jest obyty to i o samym silniku. Mój początkowy research wykazał, że jest dosyć trwały i tani w utrzymaniu
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Z góry dzięki