View Single Post
Stary 21-11-2025, 00:04   #3623
mlask
ford::average

Imię: Marcin
Model: Kuga ST-Line X, FHEV AWD
Silnik: 2.5, 183KM
Rocznik: 2024
Domyślnie Odp: Odbiór auta i spostrzeżenia eksploatacyjne

Cytat:
Napisał bzk666 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
przy wyciszonej muzyce słyszalne elektroniczne piski, mam wrażenie, że od strony wyświetlacza za kierownicą, wydaje mi się, że po dłuższej jeździe, conamniej 30min, przestaje piszczeć, ale nie dam ręki uciąć
Cewki od podświetlenia ekranu "zegarów". Nie przestają piszczeć, co najwyżej się przyzwyczajasz do dźwięku lub automatycznie zmienia się jasność podświetlenia. Możesz za to wybrać "dogodny" ton pisków ręcznie regulując jasność podświetlenia przyciskami po lewej stronie Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Nie ma na to żadnego rozwiązania póki co, Ford zdaje się być zbyt głuchy (he he) na problemy użytkowników.

Cytat:
Miałem też atak szkodnika pod maską (prawdopodobnie kuny), likwidację skutków zleciłem ASO. Szkodnik wyżarł elementy wygłuszenia nad przednim nadkolem od strony kierowcy, całkowity koszt naprawy w ASO 250 PLN, niby tragedii nie ma.
Nie wiem czym nasączają ten wkład w fabryce, że jest nagminnie wyżerany. U mnie też była wymiana, a i na różnych filmach na YT widziałem gąbkę rozrzuconą po komorze silnika - powinni to wymieniać za darmo jako wadliwy element Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
mlask jest offline   Odpowiedź z Cytatem