View Single Post
Stary 03-12-2025, 13:10   #67
maxxam97
ford::amateur

Model: Focus
Silnik: 1.0 Ecoboost
Rocznik: 2014
Domyślnie Odp: Auto za 50-60 tys. - Focus MK4 1.0EB czy coś innego

Napisałem "Puma to podobno sportowe auto" bo też się z tym nie zgadzam, ale według autocentrum segment to "auta sportowe". Wiecie, to nie ja wymyśliłem to określenie więc zażalenia do autorów Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Ale pomyślałem, że skoro oni wpadli na pomysł, że Puma należy aut sportowych to ubezpieczalnie też mogły podłapać ten pomysł Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
https://www.autocentrum.pl/ford/puma...r-facelifting/

Cytat:
Napisał kln1920 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
A co to w sumie użytkownika nowego samochodu obchodzi?
Zakładając, że kupię auto używane, bez gwarancji, 2-4 letnie i zostanie w rodzinie przez najbliższe 10 lat to jednak fajnie byłoby nie wkopać się w wysokie koszty napraw i mieć łatwy dostęp do części Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Jeżeli zarówno w Pumie jak i Focusie są na podobnym (mam nadzieję "niskim") poziomie to jest to dla mnie dodatkowy plus.

Co do wyposażenia - patrzyłem jakie ma wyposażenie ma jeden i drugi. Bardziej miałem na myśli czy taka Puma jest według Was obiektywnie dobrym wyborem (patrząc przez pryzmat co dostajemy za jaką cenę czyli w tym również wyposażenie). Tak więc pytanie nie jest o wyposażenie tylko o udzielenie opinii Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Ostatnio edytowane przez maxxam97 ; 03-12-2025 o 13:31
maxxam97 jest offline   Odpowiedź z Cytatem