Cytat:
|
Stuka caly czas w tym samym rytmie,przód strona pasażera.Przy każdej prędkości i obciążeniu i przy każdej nawierzchni.Dzwięk nie jest metaliczny.Wczoraj auto wróciło znowu z serwisu nic nie znaleźli, jedynie wszystko podkręcali.Wysyatczy lekko kierownicą ruszyć i stuka puszczamy kierownice przestaje.Ruch w każdą stronę lewo lub prawo.Kiedyś nawet na postoju zaczęło stukać ale maski w fordzie bez kluczka nie otworzysz.Po ponownym zapaleniu przestało ale po 200 metrach jazdy znowu wróciło
|
Mały update auto u mechanika było dokręcali wszystko,nie mogli dojść co stuka.Odebrałem samochód i nie stuka mija już tydzień wczoraj oddałem na wymianę opon i odbieram i co i znowu stuka.Uparł bym się że to coś z resorem ale był epizod raz tylko że na parkingu po odpaleniu stukał ale jak zgasiłem go żeby otworzyć maskę to już za drugim razem cisza.Jestem już zdesperowany i szukam po necie znalazłem podobny problem w mondeo i też latał po aso i mechanikach.Wymienił końcówka łączników też się cieszył tydzien i stukanie znowu wróciło.