Cytat:
|
Zdecydowanie najprościej jest moim zdaniem zastosować wiązkę "leniuch" od @Komorowscy - wbrew powyższym opiniom - (mimo swej ceny) daje możliwość "nowicjuszowi" uzyskać pożądany efekt bez zbędnego "doktoryzowania się" i gromadzenia potrzebnych kawałków wiązek...
|
Dokładnie na takie rozwiązanie będę się decydował (o czym pisałem dwukrotnie wcześniej) także zupełnie nie przejmuję się wiązką. Kolega Antej chyba nie wyłapał tej informacji.
Wybór padł już na SYNC2, obecnie zależy mi na kamerze cofania, słuchaniu muzyki po BT i zestawie głośnomówiącym. Wszystkie te rzeczy SYNC2 posiada, nie przeszkadza mi brak polskiego lektora. Wiem, że sprzęt już "leciwy" i odstaje od SYNC3 ale z uwagi na cenę myślę, że to rozsądny wybór.
Plan był żeby zastosować ramkę SONY z wersji USA, gdzie mamy ładny panel piano black z pokrętłem, według mnie wizualnie wygląda dużo lepiej niż ramka z FF3 FL, ale jednak mój zapał został ostudzony jak spojrzałem na ceny. W EU praktycznie nie do dostania jest taka ramka, najwięcej w USA ale jednak koszt z kosmosu.
Także już zakupiłem za całe 70zł ramkę z FF3 FL razem z przyciskami, teraz tylko trzeba będzie gdzieś umieścić przycisk ryglowania drzwi, dodam go raczej poniżej panelu klimatronika.
Brakuje mi jeszcze HUB USB, czy do SYNC2 pasuje każdy HUB od FF3?