Cytat:
|
2) Zapomina kolega o jednej istotnej kwestii => na rynek wchodzą coraz nowsze telefony,
a Sync 2 nie ma aktualizacji w przeciwieństwie do Sync 3 => na forum, wielu kolegów miało problem ze sparowanie / obsługą nowych telefonów ze starszym Syncem
|
Dziękuję za zwrócenie na to uwagi, faktycznie nie byłem tego świadom.
Do głowy przychodzi mi pomysł aby przetestować swój telefon u kogoś kto ma Sync2. Tak się składa, że sąsiad posiada Kuge Mk2 przed FL, dobrze myślę, że powinien mieć sync2? Oczywiście, jeśli nie było nic ruszane.
Pociesza mnie fakt, że posiadam telefon kilkuletni, także może nie będzie aż tak źle
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Odnośnie polskiej obsługi głosowej, jest to dla mnie (jako kompletnego laika) trochę dziwne, że inżynierowie Forda mieli gotowe rozwiązanie z sync 1.1 i nie przenieśli tego do sync2. Przecież chyba mogli przenieść te paczki głosów do nowszego systemu.
Lekka porażka, że nowszy system otrzymywał pewien obszar funkcji bardziej okrojony niż poprzednia wersja.