Kolego
maxxam97, ja rozumiem irytację kolegi
AdoKrycha007, bo ileż można "ciągnąć" wątek o kupnie auta...
Rozumiem, że można być niezdecydowanym... ale chyba powinna wystarczyć jazda próbna, żeby wyciągnąć z niej wnioski i odnieść się do odczuć i wrażeń z jazdy, a nie "miotać" się z wyborem, jak by się wybierało auto na całe życie
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Mam określony budżet, czytam opinie o autach, które mi się podobają w tym zakresie cenowym, kilkoma się przejadę - jak się uda (albo i nie) i podejmuję decyzję... tak to wygląda u mnie
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
BTW osobiście wybrałbym Focusa, Pumą jeździłem (kolegi) i jest dla mnie jakaś "dziwna" (napompowana Fiesta
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.) nie przekonałem się do niej
Pozdrawiam i życzę udanego wyboru