View Single Post
Stary 19-12-2025, 19:27   #96
maxxam97
ford::amateur

Model: Focus
Silnik: 1.0 Ecoboost
Rocznik: 2014
Domyślnie Odp: Auto za 50-60 tys. - Focus MK4 1.0EB czy coś innego

Cytat:
Napisał kln1920 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Nie było nikogo, kto by mnie pilnował
Ja też nie miałem nikogo do pilnowania więc mogłem jechać jak tylko mi się podobało. Przyznaję, że ruszałem dynamicznie ze świateł (nie jakoś przesadnie), ale obawiam się w wersji ST ludzie zdecydowanie bardziej go męczyli.

Co do rozterek - na swoją obronę, zobaczcie, że z pół roku miałem przerwy od szukania samochodu. Aż sami z ciekawości pisaliście i pytaliście czy coś już znalazłem jak nie widzieliście nowych postów ode mnie. Plus, uwierzcie, że oszczędzam Wam 90% pytań i rozterek. Ograniczyłem się do dwóch modeli i szukam jedynie czegoś z nich. Skończy się pewnie na nowym egzemplarzu, z czego to Puma chyba jest dla mnie bardziej odpowiednia - wyżej się siedzi, oc/ac w cenie, 4 lata gwarancji i kontrakt serwisowy. Szkoda tylko tej kwadratowej kierownicy - bo się w końcu nie dowiedziałem - strzelam, że wymiana na taką trzyramienną jak w focusie st-line nie wchodzi w grę?

Ostatnio edytowane przez maxxam97 ; 19-12-2025 o 19:30
maxxam97 jest offline   Odpowiedź z Cytatem