View Single Post
Stary 21-12-2025, 14:03   #99
maxxam97
ford::amateur

Model: Focus
Silnik: 1.0 Ecoboost
Rocznik: 2014
Domyślnie Odp: Auto za 50-60 tys. - Focus MK4 1.0EB czy coś innego

Dzięki za odpowiedź @menen2 . Czyli jest to możliwe - nie mówię, że to jest jakiś wielki problem dla mnie, ale po prostu bardziej podoba mi się kierownica z Focusa St-line czy Pumy ST. Ciekaw byłem czy sama wymiana to kwestia załóżmy 500-1000 PLN czy 10 000 PLN, utraty gwarancji i rozebrania połowy deski rozdzielczej.

Co do drugiej odpowiedzi:
Cytat:
Napisał maxxam97 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Więc, już któryś raz to piszę, ale jeżeli wchodzisz tutaj tylko po to, żeby napisać nic nie wnoszący komentarz odnoszący się personalnie do mnie, a nie do samochodu / egzemplarza / modelu to lepiej sobie odpuść. Doceniam Twoje odpowiedzi, jednak o ile są merytoryczne i na temat, a ostatnio jest z tym problem u Ciebie .
Ty naprawdę masz problem z czytaniem ze zrozumieniem. Szkoda mi czasu na wchodzenie w dalszą polemikę z Tobą. Szkoda mi życia na kłótnie z osobami, którymi najwyraźniej kieruje zazdrość i chęć ubliżenia drugiej osobie.
Święta się zbliżają - zrób dla mnie prezent i więcej nie zaglądaj do tego tematu - nic to nie wnosi, a jedynie robisz ten wątek jeszcze bardziej obszernym niż już jest i niepotrzebnie zaogniasz atmosferę. Dziękuję.

Cytat:
Napisał AdoKrycha007 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Najważniejszy problem w nowym aucie za ~120k to (sic!) wygląd kierownicy.
Zaoszczędzony czas możesz natomiast spożytkować na pisaniu na youtube wyśmiewających komentarzy pod filmami z testami samochodów, gdy autor będzie miał czelność skrytykować w aucie za na przykład 200 czy 300 tysięcy umiejscowienie przycisku start/stop, panel inforozrywki, lakier piano black w środku czy inną drobnostkę. Pamiętaj, żeby obligatoryjnie wrzucić tam również jakiś przytyk ad personam - może autor jest niski, może za wysoki, może jest jeszcze na studiach (więc wiadomo, że nic nie wie o życiu bo jeszcze dzieciak he he he; jakby poszedł to wojska to by się nauczył), może ma kilkanaście kilogramów nadwagi, a może łysy - wszystko można wykorzystać, żeby wyśmiać gdy jest się idealnym. Powodzenia!

Ostatnio edytowane przez maxxam97 ; 21-12-2025 o 14:05
maxxam97 jest offline   Odpowiedź z Cytatem