Dzięki za odpowiedź
@
menen2
. Czyli jest to możliwe - nie mówię, że to jest jakiś wielki problem dla mnie, ale po prostu bardziej podoba mi się kierownica z Focusa St-line czy Pumy ST. Ciekaw byłem czy sama wymiana to kwestia załóżmy 500-1000 PLN czy 10 000 PLN, utraty gwarancji i rozebrania połowy deski rozdzielczej.
Co do drugiej odpowiedzi:
Cytat:
|
Więc, już któryś raz to piszę, ale jeżeli wchodzisz tutaj tylko po to, żeby napisać nic nie wnoszący komentarz odnoszący się personalnie do mnie, a nie do samochodu / egzemplarza / modelu to lepiej sobie odpuść. Doceniam Twoje odpowiedzi, jednak o ile są merytoryczne i na temat, a ostatnio jest z tym problem u Ciebie .
|
Ty naprawdę masz problem z czytaniem ze zrozumieniem. Szkoda mi czasu na wchodzenie w dalszą polemikę z Tobą. Szkoda mi życia na kłótnie z osobami, którymi najwyraźniej kieruje zazdrość i chęć ubliżenia drugiej osobie.
Święta się zbliżają - zrób dla mnie prezent i więcej nie zaglądaj do tego tematu - nic to nie wnosi, a jedynie robisz ten wątek jeszcze bardziej obszernym niż już jest i niepotrzebnie zaogniasz atmosferę. Dziękuję.
Cytat:
|
Najważniejszy problem w nowym aucie za ~120k to (sic!) wygląd kierownicy.
|
Zaoszczędzony czas możesz natomiast spożytkować na pisaniu na youtube wyśmiewających komentarzy pod filmami z testami samochodów, gdy autor będzie miał czelność skrytykować w aucie za na przykład 200 czy 300 tysięcy umiejscowienie przycisku start/stop, panel inforozrywki, lakier piano black w środku czy inną drobnostkę. Pamiętaj, żeby obligatoryjnie wrzucić tam również jakiś przytyk ad personam - może autor jest niski, może za wysoki, może jest jeszcze na studiach (więc wiadomo, że nic nie wie o życiu bo jeszcze dzieciak he he he; jakby poszedł to wojska to by się nauczył), może ma kilkanaście kilogramów nadwagi, a może łysy - wszystko można wykorzystać, żeby wyśmiać gdy jest się idealnym. Powodzenia!