View Single Post
Stary 29-12-2025, 17:31   #3537
mistrztoldi
ford::amateur

Imię: Damian
Model: S- Max
Silnik: 2.0 TDCI
Rocznik: 2014
Domyślnie Odp: JESTEŚ NOWY/A TU MOŻESZ SIĘ PRZYWITAĆ

Witam WszystkichGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. od niedawna stałem Sid posiadaczem S-Maxa i nadszedł czas na zmianę clubu z Hondy na Forda Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. niewątpliwie Ford dużo lepiej spisuje się jako główny pojazd w czteroosobowej rodzinie gdzie dzieci mają odpowiednio 4 Latka i 1Roczek Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Miałem ogromną ochotę na diesla 2.2 jednak ciężko było coś rozsądnego znaleźćGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. trafił się 2.0 Od pierwszego właściciela z niedużym przebiegiem i na niego postawiliśmy Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. po miesiącu trafił do przyjaciela na chipowanie i teraz mam dwa w jednym Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. samochód rodzinny dla żony i coś dla siebie Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. mam nadzieję na owocną współpracę z nowym nabytkiem a poza tym niejeden mi mówił że moja morda pasuje do forda Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Pozdrawiam klubowiczów Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
mistrztoldi jest offline   Odpowiedź z Cytatem