Witam Wszystkich
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. od niedawna stałem Sid posiadaczem S-Maxa i nadszedł czas na zmianę clubu z Hondy na Forda
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. niewątpliwie Ford dużo lepiej spisuje się jako główny pojazd w czteroosobowej rodzinie gdzie dzieci mają odpowiednio 4 Latka i 1Roczek
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Miałem ogromną ochotę na diesla 2.2 jednak ciężko było coś rozsądnego znaleźć
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. trafił się 2.0 Od pierwszego właściciela z niedużym przebiegiem i na niego postawiliśmy
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. po miesiącu trafił do przyjaciela na chipowanie i teraz mam dwa w jednym
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. samochód rodzinny dla żony i coś dla siebie
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. mam nadzieję na owocną współpracę z nowym nabytkiem a poza tym niejeden mi mówił że moja morda pasuje do forda
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Pozdrawiam klubowiczów