Cytat:
|
To licz tak z 900zl na tą usługę.
|
900 czy 1000 - co za różniczka
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
[Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ]
Cytat:
|
Zdecyduje sie na Aso z tego wzgledu ze samochod jest na gwarancji. Gdyby sie cos podzialo jestem kryty.Przy samodzielnej wymianie nie mial bym potwierdzenia wymiany oleju gdyby sie cos podzialo.
|
No tyle tylko, że ASO skąd będzie wiedziało o samodzielnej wymianie oleju? Znaczą filtr oleju czy korek spustowy "atramentem sympatycznym"?
Cytat:
|
Stać kogoś:
- na auto
- na ubezpieczenie
- na benzynę
i nie ma "kilku złotych" na wymianę oleju - bez komentarza
Prośba - nie narzucaj swojej wizji świata innym
|
Bo tu nie ma co komentować i uogólniać: to, że ty nie masz chęci/możliwości * to nie znaczy, że każdy ma tak robić - nie narzucaj swojej wizji świata innym
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Ja na ten przykład wymieniając olej samodzielnie - mam na OC + AC (wg podanego w linku przykładu - 1003zł materiał + robocizna).
Godzina roboty vs całoroczna ochrona... dla mnie wybór jest oczywisty
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. ale ofkors każdy robi i płaci tyle, ile uważa za stosowne/konieczne *
W niektórych kręgach nie wypada przyznać w towarzystwie, że nie stać nas na tą czy inną usługę - doskonale to rozumiem
* - niepotrzebne skreślić