Cytat:
|
Miałem założone Omega IMMO które z fabryczną Vartą nie działało dobrze. Tj. nie działał Start-Stop i otwieranie bez kluczykowe w prawych drzwiach (działało przez pewien czas po odłączeniu i podłączeniu akumulatora). Było to spowodowane niskim stanem akumulatora (mniej więcej po dwóch dniach postoju dostawałem powiadomienie w aplikacji o tym świadczące ale myślałem, że tak ma być skoro auto nowe) co dopiero okazało się po jego wymianie - w serwisie twierdzili, że kontaktowali się z producentem Omega IMMO i nic nie da się zrobić...
|
Ale to nie wina akumulatora, że w ASO montują na życzenie klienta dodatkowe zabezpieczenia elektroniczne, które się nie usypiają i żrą prąd na postoju.
Jest na forum kolega, który ma identyczną sytuację z dołożonym alarmem, nomen omen, jak dobrze pamiętam, również Omega.
Taką samą sytuację będzie powodowała kamerka działająca w trybie parkingowym.
Ja mam oryginalny alarm i nie mam żadnych problemów.
Także może zamiast psioczyć na akumulator w Focusie, załóżcie sobie nowy wątek pt. oszukani przez ASO i Omega
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.