View Single Post
Stary 10-01-2026, 18:46   #348
tedi_k
FCP member

Imię: Tadeusz
Model: Mitsubishi Outlander PHEV, C-max Energi (USA) PHEV
Silnik: 2.4 PB, 2.0 PB wolnossące cykl Atkinsona - hybryda plug-in
Rocznik: 2019, 2016
Domyślnie Odp: Dołożenie aktywnego tempomatu. Czy ktoś już to robił ?

Cytat:
Napisał Adi- Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
....Sytuacja wygląda tak, że każdy robi z tego wielką tajemnice na forum i każdy chce na tym zarobić. Dramat !
...
Szanowny Kolego - NIESPECJALNIE PRZEPADAM ZA TAKIMI "PRETENSONALNYMI ŻĄDACZAMI"...

Skonfigurowałem i poprawnie włączyłem dziesiątki ACC. W tym wiele w Edge też. I NIGDY nie miałem tego błedu w IPMA.

Więc jak "grzebiesz" - to nie mniej pretesji do CAŁEGO ŚWIATA - bo niemal wszyscy robiący takie prace NIE KORZYSTAJĄ DO TEGO Z FORScana a korzystają z UCDS.

Więc po pierwsze prawie nikt z tu doradzających nie ma ZIELONEGO POJĘCA CO WAŚĆ NAGRZEBAŁEŚ a po drugie - wątpię by ktoś jeszcze miał w życiu taki błąd.

Poza tym - opowieści o LIDARZE w Edge 2019 mnie osobiście od razu odstręczają od głębszej analizy "co tu naopowiadane", bo z góry widzę, że "opowiadacz" ma dość blade pojęcie o przedmiocie opowieści...

Ostatnio edytowane przez tedi_k ; 10-01-2026 o 18:48
tedi_k jest offline   Odpowiedź z Cytatem