@
[Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ]
, podjąłem próbę zrobienia odczytów i ... dwie rzeczy. Warunki były dziś OK, ale byłem sam i zrobienie czegoś sensownego podczas jazdy, na żywioł, bez zastanowienia jest nieco trudne. Sprawa druga, to nie dogadaliśmy się co mam zarejestrować i w jakiej formie. W tej formie, którą przesłałeś nic to nie da. Potrzeba zebrać parametry w jakiejś funkcji/kontekście, czyli wybrane parametry w funkcji obrotów, otwarcia przepustnicy, prędkości pojazdu, czy coś tam jeszcze, co wymyślimy i nie koniecznie wszystkie na raz, gdyż można to pogrupować jeśli tak będzie czytelniej. Zabawy może być z tym od groma w formie grupowania. Mogą być to obrazy lub jakiś zapis wideo z przechwyconego obrazu w mp4 lub nagranie telefonem. Przechwycenie obrazu powinno być możliwe do wykonania samodzielnie i myślę, że najlepiej będzie w takiej formie graficznej jak na załączniku. Masz jakieś sugestie?
Teraz o termostacie. U mnie dzisiaj, podczas jazdy było max 88 st., a na nieco dłuższym postoju doszło do 94 st., podczas jazdy temperatura nie spada poniżej 81-82 st, czyli do temperatury ustalonej działaniem termostatu.