View Single Post
Stary 10-02-2026, 19:52   #16
Tomos
ford::average

Imię: Paweł
Model: Ford Fusion Ambiente Silver X
Silnik: 1.4 80 KM
Rocznik: 2008
Domyślnie Odp: Pytania dotyczące Kugi

Cytat:
Napisał NimnuL Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
(...)
9. w moim były Continental EcoContact 6 225/60 R18 104 V XL, samochód z produkcji końcówki września 2025, opony były z lipca 2025 (DOT 3025). Jeśli dopłacałeś do 19" lub 20" to być może są inne, ale na pewno są markowe, klasy 'premium'.
Ja te opony sprzedałem od razu po zakupie (do salonu zamówiłem wielosezonowe i na miejscu mi bez dopłaty wymienili). Sprzedałem nie dlatego, że oryginalne były złe tylko dlatego, że wolę wielosezonowe, a nie mam gdzie trzymać sezonowych (dzisiejsze pato-garaże to pudełka na samochód).
(...)
Te Continentale to chyba standard w tych fordach. U nas też od nowości mamy (a raczej mieliśmy) Continentale, mimo, iż samochód był już stary Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.