View Single Post
Stary 20-06-2004, 13:25   #1
and646
ford::amateur

Domyślnie POLMOTORS Wrocław

Początek wydawał się niegroźny . Ford MONDEO TDCI nie chciał zapalić . Pomoc drogowa zawiozła mie doPOL-MOTORS-u na ul. Kamiennej we Wrocławiu .
Dwa dni trwało diagnozowanie , w końcu pobrano próbkę paliwa , było felerne (temat : Nie tankuj na tej stacji) . Wtedy okazało się , że do wymiany jest kompletny układ paliwowy - koszt ok. 14 tys. zł . Nie zgodziłem się na to Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. . Napisałem pismo do Forda do Warszawy - olali mnie ( nawet na odpowiedź czekałem ponad miesiąc). Wtedy zabrałem samochód do innego ASO . Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Tutaj diagnoza trwała 20 minut : zablokował się czujnik ciśnienia paliwa ( przy unieruchomionym silniku komputer pokazywał 2000 atmosfer) . Niestety , "kowalom" z POL-MOTORS-u nie przyszło do głowy , że jak silnik nie pracuje to nie pompuje Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. . Naprawa powinna trwać ok. 20 minut . Trawła niestety 3 dni , poniważ któryś "orzeł" wykręcił nie wiadomo po co wtryskiwacze i zostawił je w błocie pod nogami kierowcy. POL-MOTORS po 3 dniach przysłał nowe wtryski , ale żeby je otrzymać musiałem podpisac "lojalkę" , że nie będę ich skarżył . Auto zostało przy mnie uruchomione w ciągu 30 minut .
Ale to nie wszystko . Po pobieżnym przeglądzie okazało się , że brakuje kilku przekaźników (pewno mieli braki magazynowe i sobie pożyczyli Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. ), lusterko wewnętrzne spadło po dotknięciu ( ktoś podmienił na pęknięte Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. ) , blacha na krawędzi prawych przednich drzwi jest zagięta ( pewno ten który kradł lusterko tak się spieszył , że p....lił w coś stojącego obok) Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. )
Oczywiście szef serwisu na wiadomość np. o podmienionym lusterku " rżnie głupa - to nie my" Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. .
Reasumując :
- dwa miesiące nie miałem samochodu
- próbowano skroić mnie na niezłe pieniądze
- auto zostało okradzione
- nie zostałem za to wszystko nawet przeproszony

Sami wybierzcie , czy pojedziecie tam coś naprawić lub zrobić przegląd .
Gdyby się ktoś jednak zdecydował przypominam adres : POL- MOTORS Wrocław ul. Kamienna . Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

pozdrawiam
and646 jest offline   Odpowiedź z Cytatem