Ja też ich pochwalę
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Byłem przejazdem w B.Białej i podjechałem do tej ASO zprosba o pomoć (chodziło o zidentyfikowanie nr elementu
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. ). Panowie w Koszulach i pod krawatami dziarsko grzebali przy silniku żeby zidentyfikowac ten element
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. i to w sile trzech, bo okazało się że przy silniku to jest a w komputerze już nie ???.
Ale w końcu zlokalizowali wszystko
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum., podali mi potzrebne nr, i doradzili żebym kupił w sklepie z cześciami do sam. cieżarowych (chodziło o gumowy trójnik na przewód podcisnienia
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. ) bo oni moga sprzedać tylko cały zestaw, a szkoda pieniedzy
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Także polecam wszystkim zainteresowanym
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.