ja tankuję kartą kredytową. w menu wybierasz maksymalną kwotę za jaką możesz zatankować. po skończeniu tankowania rachunek karty jest obciążany tylko kwotą faktyczego tankowania. nie próbowałem tankować za banknoty i nie wiem czy wydaje resztę (raczej nie wydaje mi się skoro płacisz tylko banknotami). poza tym kolega mi mówił, że trzeba mieć nowe, nie zniszczone banknoty. inaczej wypluwa i nie chce przyjąć.
ps. tak dla jaj, jak będę w najbliższym czasie tam tankował to pobawie się w tankowanie za banknoty. wrażeniami się podzielę
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.