View Single Post
Stary 20-08-2004, 12:35   #12
Dj Brabus
ford::advanced

Imię: Grzegorz
Model: Jeep Grand Cherokee
Silnik: 4.7 V8
Rocznik: 1999
Domyślnie

Cytat:
Napisał Jacek
HA HA HA Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Ty naciagaczu! Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
JA??? No wiesz co Jacku! Mnie takiego porządnego klubowicza o takie straszne rzeczy posądzać?? :cry: Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Przecież ja tylko o dobro pozostałych klubowiczów dbam, co by nam z pragnienia jak muchy nie popadali!! Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Ja osobiście wiozę sam sobie zaplecze, więc pomocy ze strony :564: NOWYCH :564: ani :564: STARYCH :564: klubowiczy nie trzeba!! A zaplecza będzie pod dostatkiem, co by senior kuna ewentualnie Pan Prezez Jacek nie narzekali, jak będziemy przy ognisku siedzieć i o naszych pięknych maszynach i szybkich dziewczynach gaworzyć!!!

P.S. Cały czas pisze oczywiście o kiełbaskach... Co by się znowu ktoś brzydkich rzeczy nie dopatrzył!! Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

P.S. 2 ...Zapomniałem o czym ten temat był... Pamięta ktoś może? Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Grzegorz Skarbek

www.autogaleria.pl
Dj Brabus jest offline   Odpowiedź z Cytatem