yo!
No w omedze , to nawet bym powiedział, że ma kosmiczny kształt ... Jest to tzw. zwężka Wenturiego (nie jestem pewny nazwiska), której zadaniem jest nadanie odpowiedniego przyspieszenia powietrzu w silniku . Zauważ, że (przynajmniej w omedze) o ile wlot i wylot jest szeroki (okrągły), o tyle środek się spłaszcza, ale i rozszerza ... Zwykły spawacz nie będzie chciał się w to bawić. Musisz znaleźć spawacza artystę
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. który uwielbia dłubaninę i powinien być raczej rzeźbiarzem, niż spawaczem
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. .... Ja zrobiłem to w ten sposób:
Poszedłem do zakładu, gdzie mają profesjonalne tokarki i zapłaciłem za dorobienie tych okrąglych pierścieni (wlotu i wylotu) kóre są po odu końcach puszki. Zaopłaciłem za to 48,80 zł - 1.5 roboczo-godziny .... następnie dobrałem na złomie ładny arkusz blachy nierdzewki 2mm za 2 zł i zaniosłem wszystko do kumpla magika
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. , który już zrobil reszte za flaszkę ! Jeszcze dokupiłem elektrody do spawania i w ten sposób cała operacja wyniosła mnie ok. 100 zł. Puszka wygląda jak z salonu !
Moi koledzy rozwiązywali ten problem jeszcze taniej : np. poprzez wsadzenie kawałka rury w miejsce puszki !!! i też działa
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
pozdro! i milej zabawy!