Cytat:
|
Napisał chromol
no tak. jak będzie 7 niedziel w tygodniu to wtedy szybko wyjeździsz zbiornik. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
Panie
Chromol jaki się Pan dowcipny zrobił!
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Jeśli jest to jakaś aluzja do mnie to skąd te przypuszczenia...
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Autko normalnie użytkuję, a przez to, że mam blisko z domu do pracy (15 minut jazdy) to zbiorniczek Fusiona nie kończy się tak szybko! Owszem była trasa 340 km w zeszły weekend (patrz temat w hyde-parku
mini spocik dla niecierpliwych ) ale tak to samo miasto!
Przy okazji - na moim poprzednim autku od nowości przez 3 lata zrobiłem 70.000 km więc nie jestem chyba typem człowieka wyprowadzającego swoje auto tylko w niedzielę!
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
P.S. Mimo tego i tak jestem w dobrym humorze a i pomarańczowy dystrybutorek jeszcze się nie świeci...