Temat: spalanie
View Single Post
Stary 24-09-2004, 09:44   #99
Dj Brabus
ford::advanced

Imię: Grzegorz
Model: Jeep Grand Cherokee
Silnik: 4.7 V8
Rocznik: 1999
Domyślnie

Cytat:
Napisał chromol
no tak. jak będzie 7 niedziel w tygodniu to wtedy szybko wyjeździsz zbiornik. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Panie Chromol jaki się Pan dowcipny zrobił! Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Jeśli jest to jakaś aluzja do mnie to skąd te przypuszczenia... Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Autko normalnie użytkuję, a przez to, że mam blisko z domu do pracy (15 minut jazdy) to zbiorniczek Fusiona nie kończy się tak szybko! Owszem była trasa 340 km w zeszły weekend (patrz temat w hyde-parku mini spocik dla niecierpliwych ) ale tak to samo miasto!

Przy okazji - na moim poprzednim autku od nowości przez 3 lata zrobiłem 70.000 km więc nie jestem chyba typem człowieka wyprowadzającego swoje auto tylko w niedzielę! Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

P.S. Mimo tego i tak jestem w dobrym humorze a i pomarańczowy dystrybutorek jeszcze się nie świeci...

Grzegorz Skarbek

www.autogaleria.pl
Dj Brabus jest offline   Odpowiedź z Cytatem