Temat: spalanie
View Single Post
Stary 24-09-2004, 10:21   #100
chromol
ford::advanced

Domyślnie

musimy sobie tą naszą szarą rzeczywistość trochę kolorować. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. ja mam około 45 km do pracy (w obie strony). 5 stycznia roku bieżącego odbierałem funkel nufke FF. dziś mamy koniec 9 miesiąca, a ja zbliżam się do 10kkm. też nie jeżdżę zbyt dużo. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. czasami przyjdzie mi do głowy coś głupiego ;( i proszę tego nie brać pod uwagę. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

ps.
prawdopodobnie będziesz mógł mi dać po pysku, za te odzywki, 2 października. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.) Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.)) Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
chromol jest offline   Odpowiedź z Cytatem