View Single Post
Stary 30-11-2004, 18:15   #3
AT
ford::professional

Domyślnie Re: Uwaga złodziej!!!!!!

Cytat:
Napisał grubyV6
Prosiłbym o radę jak go zabezpieczyć?
Najskuteczniej to chyba właśnie zamontować sobie jakieś supertajne odcięcie zapłonu wykonane według własnego pomysłu (lub przy pomocy bardzo zaufanego elektryka).
Niestety nie zabezpieczy cię to przed zniszczeniami jakie opisałeś wyżej - tutaj to chyba tylko parking strzeżony ;(

Serdecznie współczuję - miałem kiedyś podobną próbę kradzieży Transita i to nawet bardziej udaną od "twojej" ponieważ złodzieje odjechali autem tyle, że na następnej ulicy capnęła ich policja, która ich wcześniej śledziła 8-) - to chyba jedyny w historii naszych organów ścigania przypadek odzyskania skradzionego samochodu zanim właściciel się zorientował, że ów został okradziony (była noc i "słodko" spałem w nieświadomości).
Tak czy inaczej - "poszła" blokada kierownicy i stacyjka. Trzeba było wymienić całą tę obejmę stacyjki - niestety później się okazało, że kolumna kierownicy jest (z powodu zbyt brutalnego "złamania" blokady") lekko skręcona no i kierownicy już nigdy nie miałem idealnie na wprost Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Tak czy inaczej to nieprzyjemne uczucie - życzę aby ostatni raz, ale niestety taki już mamy kraj.

Adam

"Dojechał aż do nich, ale nie wraca, sposób zaś jazdy jest taki jak u Jehu, syna Nimsziego, gdyż jedzie jak szalony."

II Królewska 9;20 (Stary Testament)
AT jest offline   Odpowiedź z Cytatem